Hier is een klein geheimpje over kredietverstrekkers van woningkredieten – ze rekenen niet dezelfde rentetarieven aan voor leningen. Hoewel analisten praten alsof er één hypotheekrente is, bepaalt elke financiële onderneming in werkelijkheid de rente op basis van haar eigen criteria. Daarom kan de rente voor woningkredieten een punt of meer verschillen tussen de kredietverstrekkers.

Dus als u er zeker van wilt zijn dat u de laagste rente op uw woningkredietfaciliteit krijgt, dan kunnen winkeluitleners de laagste rente op uw woningkrediet krijgen. Met online sites kunt u eenvoudig de tarieven controleren, de kosten onderzoeken en zelfs gepersonaliseerde leningsoffertes aanvragen voordat u zich aan een financiële onderneming verbindt.

Hoe ga je nou het laagste rentepercentage vinden bij de vele kredietverstrekkers?

U hebt twee manieren om de kredietverstrekkers te vergelijken: ofwel belt u elk bedrijf op om met een vertegenwoordiger te praten of zoekt u online naar kredietinformatie. Terwijl het spreken met een vertegenwoordiger van de bank krijgt u een hard sell speech, zal het onderzoeken van online krijgt u directe feiten.

Bijna alle financiële bedrijven hebben nu websites die informatie over kredietvoorwaarden, actuele rentetarieven en algemene financiële informatie posten. De meeste hebben ook de mogelijkheid om een gratis lening schattingen te ontvangen op basis van uw algemene kredietstatus en financiële informatie. U kunt ook gebruik maken van een hypotheek makelaar site om informatie over leningen te verzamelen van verschillende kredietverstrekkers.

Doe altijd eerst goed onderzoek voordat je een keus maakt

Voordat u begint met het verzamelen van informatie over woningkredieten, maakt u een plan. Begin met het controleren van de tariefkaarten op de sites van de kredietverstrekkers. Gewoonlijk vermelden deze een algemene lijst uit een algemeen tarief voor hypotheken en huisaandelenleningen, samen met andere soorten krediet. Dit zal u een idee geven van wie de meest veelbelovende tarieven heeft.

Zodra u uw zoekopdracht hebt versmald, is de volgende stap is om een lening te vragen op basis van uw kredietstatus. Op dit punt, wilt u geen toegang tot uw kredietrapport geven, dat in status met veelvoudige kredietaanvragen zou down-grade in status met veelvoudige kredietonderzoeken zou geven. Verstrek enkel algemene verklaringen over uw kredietstatus, inkomensniveau, en activa.

Het kan enorm veel kosten besparen

Nadat u door leningsramingen hebt gezeefd, zult u bij de laagste tarieven van de huisgelijkheid voor uw kredietscore aangekomen zijn. Met deze systematische aanpak, neemt u het risico uit het plegen van een financiële onderneming. De uren die u in uw lening heeft geïnvesteerd, zullen u nog jaren lang dividenden uitkeren met lagere rentebetalingen.