We weten allemaal dat het vakantieseizoen – elk jaar de periode tussen Thanksgiving Day en Nieuwjaarsdag – de drukste en meest stressvolle periode is voor reizigers van over de hele wereld. Iedereen wil naar huis om zijn familie te zien, vaak reizend met jonge kinderen, en het geduld raakt op terwijl stress en frustratie boven aan de lijst staan. Natuurlijk, er zijn veel tips voor het maken van vakantie reizen gemakkelijker, goedkoper en meer ontspannen, maar heb je nagedacht over hoe de luchthaven parkeren opties kunnen helpen?

Kijk naar particuliere parkeerplaatsen, vaak een stuk goedkoper

Goedkoper, minder druk en meer geneigd om u op tijd bij de vertrekgate te krijgen, externe parkeerplaatsen elimineren een hoop stress bij aankomst op de luchthaven. Luchthavenkavels zijn dichterbij, maar vaak loop je uiteindelijk halverwege het asfalt voordat je ooit een shuttle ziet om je naar de terminal te brengen.

En de kans op het vinden van een plek dicht bij de ingang van de terminal? Slank tot geen enkele. Stop met het doorbrengen van kostbare minuten op zoek naar de perfecte plek, dan wachten op een shuttle terwijl u een oogje in het zeil houdt op uw kinderen en een hand op uw bagage. Off-site parkeren is een van de best bewaarde geheimen van slimme reizigers.

Het is altijd slim om een plek te reserveren voor de auto

Een ander voordeel van het gebruik van offsite parkeren is dat u van tevoren kunt reserveren. Dit zorgt ervoor dat de kavel geschikt is voor uw voertuig en geeft de eigenaar ook een beter idee van hoeveel shuttles ze nodig hebben om te rijden, en wanneer. Het reserveren van uw ruimte bespaart ook tijd, omdat de leverancier zal al uw relevante informatie al in het bestand wanneer u inchecken. Stap in en stap snel uit!

Probeer zo min mogelijk bagage mee te nemen op reis

Hoe minder bagage je hebt, hoe minder je hoeft te betalen – en hoe minder je je zorgen hoeft te maken. Met strikte beperkingen voor luchtvaartmaatschappijen, gewichtsbeperkingen en extra bagagecontroles, hoe minder stuks bagage u vervoert, hoe beter.

Controleer de regels en voorschriften van de luchtvaartmaatschappij voor het inpakken, zodat u niet verrast wordt door extra kosten bij het inchecken. Het kan goedkoper en minder stressvol zijn om vakantiegeschenken te verzenden in plaats van ze in uw koffer te stoppen.

Zorg altijd dat je genoeg tijd hebt om stress te voorkomen

Zelfs als u gebruik maakt van een externe parkeerservice, is het vakantieseizoen ongelooflijk druk. Voeg een half uur extra toe aan de tijd die je nodig hebt om op de luchthaven aan te komen om eventuele vertragingen bij het parkeren/vervoer op te vangen.

De auto moet veilig zijn gestald op de parkeerplaats, voorkom diefstal

Tijdens de vakantie zijn er meer diefstallen dan ooit vanaf parkeerplaatsen op het vliegveld. Een ander voordeel van offsite parkeren is de extra veiligheid. De faciliteiten zijn goed verlicht, volledig omheind en bieden 24/7 bewaking voor uw veiligheid. Niets kan een vakantiereis sneller verpesten dan diefstal of schade aan uw voertuig, dus zorg ervoor dat u op een veilige en beveiligde locatie parkeert.

Luchthavens zijn tijdens de vakantie erg druk, maar als u de juiste beslissing neemt met betrekking tot uw parkeermogelijkheden, zult u zeker genieten van een meer stressvrije reis.